Goli oder: Bližje

Improvizacijska predstava o ljubezni, strasti in spolni privlačnosti, ki bo v času festivala in z zavzetostjo mednarodne festivalske zasedbe nastajala pod tankočutno režisersko taktirko avstralske umetnice Rame Nicholas.

Ta intimna predstava pogumno odstira tančico naših skrivnih življenj in poželenj ter nam daje priložnost, da ljubezen zazremo v njeni najbolj surovi obliki, improvizirano na odru. Mehki in nerodni občutki, ki jih lahko prikliče le nova ljubezen, odkriti pogovori o seksu, vzponi in padci dolgotrajnih zvez, hrepenenje, razhodi, zlomljena srca in naelektrena napetost poželenja. Kot vse velike ljubezenske zgodbe nas bo tudi predstava Bližje spravila v stanje, ko si bomo želeli še. Bližje.

Rama Nicholas je igralka, režiserka, filmska ustvarjalka, improvizatorka in pedagoginja iz Melbourna, ki je mednarodno aktivna že več kot 25 let. Je ustvarjalka treh improvizacijskih formatov Bližje, Drevo želja in Popotniki, s katerimi potuje po festivalih gledališke improvizacije in postavlja vsakič sveže uprizoritve s festivalskimi mednarodnimi zasedbami. V zadnjih letih se v predstavah predvsem posveča temam intime in seksualnosti, poučuje delavnice na temo telesnih stikov in vprašanj varnosti, zaupanja in soglasja ter dela kot intimnostna koordinatorka pri filmski, televizijski in gledališki produkciji. Je članica mednarodnega gledališkega kolektiva Orcas Island Project in feminističnega kolektiva Mary Shelley’s Mothers.

CENA: 6€ / 4€ (dijaki študenti, upokojenci)

ZA TRI PREDSTAVE VEČERA: 12€ / 8€ (dijaki, študenti, upokojenci) – obvezne rezervacije na info@bunker.si

Predstava poteka v angleškem jeziku.

Zamisel in režija: Rama Nicholas
Video in glasba: Adam McKenzie
Igra: mednarodna festivalska zasedba
Luč: Borut Cajnko

Datum

29. 10. 2022
Expired!

Čas

21:00 - 22:00

Vstopnina

6€ / 4€

Spletni nakup kart

NAKUP VSTOPNIC

Lokacija

Stara mestna elektrarna