INFO

BUNKER

info@bunker.si
00 386 1 231 44 92
Slomškova 7, 1000 Ljubljana

STARA MESTNA ELEKTRARNA – ELEKTRO LJUBLJANA

info@bunker.si
00 386 51 269 906
Slomškova 18, 1000 Ljubljana

VSTOPNICE​

REZERVACIJE IN INFORMACIJE:
Rezervacije so možne preko spleta s klikom na gumb REZERVIRAJ na strani predstave ali preko: info@bunker.si oz. 051 269 906. Rezervirane vstopnice lahko prevzamete na blagajni, eno uro pred dogodkom.

NAKUP:
Uro pred dogodkom pri blagajni Stare mestne elektrarne – Elektro Ljubljana. Plačilo je mogoče z gotovino ali bančno kartico. Za nekatere predstave je nakup mogoč tudi preko spleta na platformi OLAII (olaii.com) ter na njihovih prodajnih mestih OMV in Trafika3DVA.

UGODNOSTI:
Dijaki, študentje in upokojenci imajo popust.
Cena vstopnice je zapisana pri vsakem posameznem dogodku.

Tovariški abonma

Predstavljamo tudi nov Tovariški abonma, namenjen spoznavanju sodobne scenske umetnosti za vse v vrtcih, šolah in drugih vzgojno izobraževalnih organizacijah, ki si želijo umetnost vključevati oziroma povezovati s svojim pedagoškim delom ali pa si jo samo želijo podrobneje spoznavati, se o njej pogovarjati in jo preizkušati. Več o Tovariškem abonmaju tukaj.

Dostopnost

Abonma TRANSFERZALA

Sodelovanje petih neodvisnih odrov

Najbolj drznolik gledališko-plesni abonma v mestu združuje izbor predstav petih ljubljanskih neodvisnih odrov: Stare mestne elektrarne – Elektro Ljubljana, Centra kulture Španski borci, Gledališča Glej, Plesnega Teatra Ljubljana ter Maske. Združevanje slednjih, ki s svojo drzno in prepoznavno gledališko ter plesno produkcijo bogatijo kulturno dogajanje prestolnice, izvira iz preproste želje vseh sodelujočih po abonmaju: obiskovalkam in obiskovalcem kulturnih dogodkov predstaviti najboljše, kar ponujajo sodelujoči neodvisni odri ter pritegniti vse tiste, ki bi te predstave še želeli videti.

Predstave abonmaja

Vsak mesec bodo vsa prizorišča objavila predstave, ki si jih lahko ogledate v okviru Abonmaja Transferzala. Z abonmajem na vsakem od šestih sodelujočih prizorišč lahko vidite tri predstave; prvo brezplačno, drugi dve pa po polovični ceni.

Najbolj fleksibilen abonma

Abonma Transferzala je v sezoni 2023/2024 še bolj fleksibilen kot doslej; upognete, prepognete in zapognete ga lahko skoraj popolnoma po svojih željah! Izbirate lahko različne predstave, datume, prizorišča …

Vaša pot po Transferzali se lahko prične kadarkoli v času sezone 2023/2024, kajti abonmajske predstave vseh šestih odrov bodo na sporedu večkrat letno, o čemer vas bomo tudi obveščali preko spletne strani, socialnih omrežij oziroma e-pošte. Abonma lahko vpišete na vseh petih lokacijah med delovnim časom blagajne (tj. uro pred katero koli predstavo) ali preko e-pošte info@transferzala.si.

Cena abonmaja je 30€.

bunker

stara mestna elektrarna