Abonma TRANSFERZALA

V novo sezono Transferzale vstopamo s fleksibilnim abonmajem, ki vam vsak mesec ponuja program petih ljubljanskih neodvisnih odrov. Zaradi nepredvidljivih okoliščin predstave v okviru abonmaja tako niso določene vnaprej za celo leto, ampak vas bo mesečno čakal svež in drznolik nabor dogodkov.

Več gledališča, več plesa, več performansa: za isto ceno!

Abonma TRANSFERZALA je gledališko-plesno-performerski abonma, ki združuje izbor predstav s petih ljubljanskih neodvisnih odrov: Centra kulture Španski borci, Gledališča Glej, Stare mestne elektrarne – Elektra Ljubljana (zavod Bunker), Plesnega Teatra Ljubljana in Nove pošte (Slovensko mladinsko gledališče in Zavod Maska).
Združevanje slednjih, ki s svojo drzno in prepoznavno gledališko ter plesno produkcijo bogatijo kulturno dogajanje prestolnice, izvira iz preproste želje vseh sodelujočih: obiskovalkam in obiskovalcem kulturnih dogodkov predstaviti najboljše, kar ponujajo sodelujoči neodvisni odri.

V sezoni 2023/2024 ponujamo nabor različnih predstav, ki nastajajo na naših odrih. Izmed ponujenih predstav si bo abonentka ali abonent izbral po eno z vsakega odra. Prav tako bomo abonentom ponudili tudi poseben 50 % popust za ogled vseh ostalih predstav, ki jih naši odri ponujajo znotraj abonmaja.
Vaša pot po Transferzali se lahko prične kadarkoli v času sezone 2023/2024, kajti abonmajske predstave vseh petih odrov bodo na sporedu večkrat letno, o čemer vas bomo tudi obveščali preko spletne strani, socialnih omrežij oziroma e-pošte.

Več informacij o programu in abonmaju je na voljo na spletni strani www.transferzala.si, na vsa vprašanja vam bomo odgovorili preko e-pošte info@transferzala.si.

NAKUP

Bodoče abonentke in abonenti lahko abonma vpišete tekom cele sezone 2023/2024, in sicer na vseh petih lokacijah med delovnim časom blagajne (tj. uro pred katero koli predstavo). Cena abonmaja je 30 € (5 predstav + 50 % popust za ostale predstave znotraj abonmaja), ob vpisu pa boste prejeli tudi abonmajsko kartico, ki jo ob obisku predložite na blagajni.

Abonma Transferzala lahko kupite tudi preko spleta! Na elektronski naslov info@transferzala.si pošljite podatke (ime in priimek, poštni naslov za izstavitev računa), nakar vam bomo po e-pošti posredovali predračun. Po poravnavi stroškov nakupa vam bomo na navedeni poštni naslov posredovali abonentsko kartico abonmaja Transferzala.

Se veselimo druženja z vami!

Tovariški abonma

Predstavljamo tudi nov Tovariški abonma, namenjen spoznavanju sodobne scenske umetnosti za vse v vrtcih, šolah in drugih vzgojno izobraževalnih organizacijah, ki si želijo umetnost vključevati oziroma povezovati s svojim pedagoškim delom ali pa si jo samo želijo podrobneje spoznavati, se o njej pogovarjati in jo preizkušati. Več o Tovariškem abonmaju tukaj.