Telematična tehnoburleska TATOVI PODOB

Vabljeni na pretočno, večmedijsko edicijo neme komedije teles, na še eno razgaljeno tehnoburlesko, kjer bodo tatovi kradli programsko kodo za šifriranje lastnih omejenih neumnosti.

Ker se vam bodo v dobri uri fizičnih in virtualnih tatvin zagotovo dvigali hormoni in okončine, naj vsaj ekran pred vami sprejme fizično toplino in strast v molekularni in atomski obliki, če je že mi ne moremo.

Pridružite se nam na naši spletni raketi, ki transcendentira odprtost in sprejetost preko univerzuma zahvaljujoč naši odprtopretočni platformi.

Svoje mesto si zagotovite z nakupom vstopnice preko: https://tix.emanat.si/tatovi-200201/
Na dan predstave boste na svoj elektronski naslov prejeli povezavo za ogled predstave.

Cena vstopnice: 5 EUR
Več informacij: info@emanat.si

Redni, modularni, presenetljivi, nikoli isti in predvsem umetniško-družabni večer Tatovi podob so v različnih oblikah sodelovanja vzpostavile_i sodelavke_i skupine Feminalz. Ta burleskni kolektiv pod okriljem zavoda Emanat deluje že od leta 2013. Jedro sestavlja stalna skupina performerk_jev, medse pa pogosto povabijo tudi druge odklonske goste_je. V sedmih letih obstoja je nastalo več kot 60 različnih točk, ob vsaki izvedbi pa z uspešnimi strategijami apropriacije in reciklaže poskrbijo za čisto novo izkušnjo.

Z vami v živo bodo Feminalz:
Matilda Buns, Tristan Bargeld, H.P.D. (hormonal perturbator in decay), Crucial Pink, Mad Jakale, Rebellious KITCH Controversy, Dee Dee Void, Ariela, Glitter Ale, Muséecunt
Izbor in originalna glasba: Feminalz in Luka Prinčič
Oblikovanje maske in fizur: Tinka Prpar
Kostumografija: Urška Recer
Oblikovanje luči: Janko Oven
Tehnična podpora: Damjan Delak

Video EPP: Feminalz
Video montaža: Luka Prinčič

Spletni video prenos dogodka:
Režija prenosa: Luka Prinčič
Kamera: Marko Kumer
Tehnična izvedba prenosa: Damjan Delak
Moderacija v živo: Sabrina Železnik
Izvršna produkcija: Sabrina Železnik
Produkcija: Emanat
Partnerji: Klub Gromka, Maska, Bunker Ljubljana, Stara mestna elektrarna – Elektro Ljubljana, Srednja vzgojiteljska šola, gimnazija in umetniška gimnazija Ljubljana, Cankarjev dom
Finančna podpora: Ministrstvo za kulturo RS, Mestna občina Ljubljana

Foto: Silvija Dogan

Datum

01. 02. 2021
Expired!

Čas

20:00 - 21:00