MESTO ŽENSK: PERFORMATIVNI POGOVORI

SPOŠTOVANI OBISKOVALCI! V SKLADU S POGOJI ZA OBISK KULTURNIH PRIREDITEV JE ZA OBISK DOGODKA V VELJAVI POGOJ PCT

Building Conversation je platforma za dialoško umetnost na presečiščih umetnosti, razpravljanja in družbenosti. S pomočjo interaktivnih in performativnih umetnosti ter drugih ustvarjalnih pristopov išče nove načine, na katere je mogoče razpravljati o zahtevnih temah.
Pogovori, ki jih žene želja po skupnosti in umetnosti, so zasnovani tako, da spodbujajo ustvarjalnost in odprtost ter gojijo zavedanje o tem, kako komunicirati, da bi dobili kar najgloblje uvide v obstoječe interakcije v družbi in spoznali, kako lahko nanje pozitivno vplivamo. Ko se odučimo vsega, česar so nas družbene konvencije naučile o umetnosti pogovarjanja, in to kritično premislimo, si lahko vzamemo več prostora za samorefleksijo in izvirno mišljenje ter več svobode za oblikovanje svojih lastnih, novih načinov komuniciranja.

Na festivalu Mesto žensk lahko sodelujete v enem od naslednjih performativnih pogovorov: Parlament stvari, Agonistični pogovor, Nemogoči pogovor in Nemi pogovor. Več o njihovem poteku boste izvedeli na kraju samem, kjer boste lahko izbrali, v katerem pogovoru želite sodelovati. Po pogovoru se boste sestali z drugimi udeleženci in udeleženkami ter si med obrokom izmenjali vtise.

Pogovori se bodo odvijali 7. oktobra (v slovenščini) in 8. oktobra (v angleščini) med 16.00 in 19.00 (dva pogovora) ter med 20.00 in 23.00 (preostala dva pogovora). Prijave sprejemamo do 6. oktobra na naslov: rezervacije@cityofwomen.org.

Organizacija: Building Conversation in Mesto žensk v okviru evropskega projekta BE PART, ki ga sofinancira program Evropske unije Ustvarjalna Evropa; v sodelovanju z Bunkerjem – Staro mestno elektrarno in Moderno galerijo, Ljubljana
Podpora: Ustvarjalna Evropa, Ministrstvo za javno upravo, Ministrstvo za kulturo, Mestna občina Ljubljana.

Datum

07. 10. 2021
Expired!

Čas

20:00

Lokacija

Stara mestna elektrarna
Kategorija