Goli oder: Glasovi

SPOŠTOVANI OBISKOVALCI! V SKLADU S POGOJI ZA OBISK KULTURNIH PRIREDITEV JE ZA OBISK DOGODKA V VELJAVI POGOJ PCT

Predstava Glasovi se dotika teme notranjih glasov in različnih načinov, na katere se ti kažejo zunanjemu svetu.

Glasovi so se rodili iz samote karantene. Večina odrskih likov in resničnih oseb se nas je v zadnjem času izolirala, družbo pa so nam delali najrazličnejši glasovi: tisti iz novic, prijateljice in prijatelji na daljavo, glasovi lastnih čustev in misli, zraven pa še kriki in tišina, ki se je razprostirala med njimi.
Vsake toliko smo se vprašale o soglasjih in razglašenosti v nas samih in med nami in s svetom. Smo varne, svobodne, se sploh še imamo? Ali obstajamo kot celostne in enotne osebe? Nas kdo sliši? Si naši glasovi med seboj nasprotujejo? Ali lahko skupaj sploh še kaj dosežemo?

Notranji glasovi so del vseh nas, nas strašijo, spodbujajo, grajajo in opominjajo. Prihajajo v različnih oblikah, ob različnih časih, včasih so naši prijatelji, spet drugič naši sovražniki. Ljudje najdemo raznovrstne načine, kako se soočati z lastnimi glasovi: jih poslušati, zatreti, preslišati, objeti. Ustvarjalke iščemo načine, kako izraziti notranje glasove, kako se odzvati na glasove drugih, kako iskati sozvočje ali se mu izogibati. Zanima nas tudi, kaj s seboj prinese odločitev, da svoj glas postaviš nasproti drugega.

Vstopnice: 6 eur ena predstava / 10 eur dve predstavi večera.

Zamisel in igra: Mistral Majer, Olivija Grafenauer, Sara Šoukal, Urša Strehar Benčina
Glasba: Luka Seliškar
Luč: Veronika Hana Grubič
Produkcija: Improške, Društvo Impro

Predstava poteka v slovenskem jeziku.

 

Datum

11. 11. 2021
Expired!

Čas

19:00

Lokacija

Stara mestna elektrarna
Kategorija