Gamified Workshop Toolkit: Vrednote solidarnosti

SPOŠTOVANI OBISKOVALCI! V SKLADU S POGOJI ZA OBISK KULTURNIH PRIREDITEV JE ZA OBISK DOGODKA V VELJAVI POGOJ PCT

Na tej delavnici bomo preizkusili igro s kartami »Gamified Workshop Toolkit«, ki je bila posebej zasnovana za ekipe iz različnih kultur, okolij in osebnih okoliščin, ki šele začenjajo sodelovati.

Karte udeležencem omogočajo, da izrazijo, katere vrednote so jim pomembne pri sodelovanju, da razumejo, kako razmišljajo drugi ter kaj je pomembno in potrebno za skupno delo. Ti pogovori omogočajo ljudem, ki na nekem področju sodelujejo, da prepoznajo in identificirajo mehanizme, ki kljub temu, da so pogosto nevidni, povzročajo napetosti in težave. Skupinam pomagajo pri oblikovanju lastnih okvirov vrednot, ki podpirajo solidarnost.

Končno pa igra z izmenjavo vrednot omogoča tudi spoznavanje drug drugega, preden člani skupine začnejo s snovanjem oziroma uresničevanjem svojega projekta. Pridružite se in preizkusite igro, ki vam bo morda prišla prav pri vaših prihodnjih projektih.

Delavnica bo moderirana samostojno s podporo Doreen Toutikian, Dorote Ogrodzke in Anikó Rácz, avtoric igre Gamified Workshop Toolkit.

Datum

23. 09. 2021
Expired!

Čas

10:30

Lokacija

Stara mestna elektrarna
Kategorija