Benjamin Verdonck: KONTINUUM – RAZPRODANO

Benjamin Verdonck, ki živi in dela v Antwerpnu, je svojo pot začel kot igralec, danes pa ga poznamo kot performerja, pisatelja in vizualnega umetnika. Njegovo ustvarjanje je mešanica gledališča, vizualne umetnosti in poezije. Na Mladih levih smo ga spoznali že s predstavami wewilllivestorm in notallwhowanderarelost, kjer je glavno vlogo prepustil stvarem – predmetom, oblikam, podobam, s Skrivnim eksperimentalnim observatorijem za globalne zadeve, kjer je v tandemu z Mario Lucio Cruz Correia premišljeval o možnostih prehoda v pravično in trajnostno usmerjeno družbo in, ne nazadnje, z njegovim prepoznavnim namiznim gledališčem v predstavi One More Thing. Zdi se, da je Kontinuum nekakšno njeno nadaljevanje – malo besed in mnogo vrvic, ki enakomerno dvigujejo in spuščajo majhne zastore, barvne ploskve ter geometrijske oblike, da ob spremljavi lokalnega glasbenika budijo neskončno polje asociacij.
Čar takšne škatle-teatra je tudi v tem, da se v svoji samozadostnosti lahko pojavi kjerkoli in kadarkoli, v dnevni sobi, kavarni, gozdu ali pa na dvorišču Športnega društva Tabor. Da nas začudi, zbudi iz realnosti in popelje v sanjavo poetičnost.

Zasnova in izvedba: Benjamin Verdonck
Produkcija: Toneelhuis
Glasbenik: Gašper Livk/FORUM I
www.abeceda.io/FORUM/
S podporo: Evropska unija – Program Ustvarjalna Evropa, Kultura, Create to Connect -> Create to Impact

40 minut

Rezervacije in informacije: info@bunker.si, 051 269 906.

Vstopnica za posamezen festivalski dogodek stane simbolični 1 €.
Za vse, ki imate možnost donirati več, bodo škatle za prostovoljne prispevke na vseh lokacijah. Vstopnico boste lahko plačali tudi z letošnjimi boni (BON21). Pripravili smo posebne vstopnice za 10 €, 20 €, 30 €, 40 € in 50 €. V tem primeru vas prosimo, da s seboj prinesete fotokopijo osebnega dokumenta (obe strani) in izpolnjen obrazec POTRDITEV UNOVČITVE BONA – BON21.

V skladu z veljavnimi pogoji za obisk kulturnih prireditev so v veljavi pogoji PCT.

Datum

22. 08. 2021
Expired!

Čas

19:30

Vstopnina

1.00€

Lokacija

ŠD Tabor
Ljubljana
Kategorija