Odprt je mednarodni razpis
za koprodukcijo umetniškega dela v letu 2022

Rok za prijave:

25. november 2021

V okviru mednarodnega projekta Stronger Peripheries, katerega del je zavod Bunker, odpiramo razpis za mednarodno koprodukcijo Delo in sreča (Work and Happines)!

Razpis je namenjen sodobnim uprizoritvenim umetnicam in umetnikom, ki delujejo v polju plesa, gledališča, sodobnega cirkusa, performansa, uprizoritev v javnem prostoru, site specific predstav in transdisciplinarno. Prijavitelji morajo bivati v Sloveniji.

S prijavo na Tandem »Delo in sreča« se prijavljate na koprodukcijo novega umetniškega dela tandema producentov: zavoda Bunker, Ljubljana (Slovenija) in CCC – Kulturnega Centra v Cluju (Romunija) ter partnerske organizacije L’arboreto – Teatro Dimora (Italija).

Koprodukcija zajema štiri 11 – 15 dnevne raziskovalne in ustvarjalne rezidence, ki se bodo zgodile med februarjem in avgustom 2022 in prezentacijo produkcije v dvoranah dveh koproducentov, v dveh mestih – Ljubljani in Cluju, avgusta in oktobra 2022.

Preberite besedilo razpisa se seznanite s pravili in pogoji na tej povezavi.

Opomba: Vse prijave morajo biti oddane v angleščini (vključno z dodatnim gradivom/portfeljem). Sprejeta je samo ena prijava na izvajalca/organizacijo. Administrativna pristojbina za prijavo na razpis ni potrebna. Oseba, ki izpolni vlogo je tudi glavna kontaktna oseba. Vsa polja v obrazcu so obvezna. Rok za prijavo je 25. 11. 2021.

PRIJAVITE SE

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na info@bunker.si

Javni razpis omogoča Stronger Peripheries: a Southern Coalition, veliki mednarodni projekt sodelovanja, ki je sofinanciran iz programa Ustvarjalna Evropa Evropske unije.