You are currently viewing Mi smo #odprti

Mi smo #odprti

Skupaj z mnogimi partnerskimi organizacijami smo otvorili #Odprti oder na Muzejski ploščadi v Ljubljani, ki bo od 1. julija do 31. avgusta vsak teden predstavljal gledališče, ples, lutke, glasbo, literaturo, pogovore … in tudi festival MLADI LEVI 2020! Skupaj smo pripravili več kot 100 brezplačnih prireditev in to poletje vas vabimo v našo družbo!

Za več informacij o programu obiščite spletno stran odprti.si ali facebook dogodek #odprtioder.

Ker smo #odprti za različnost. Za gledališče. Ples. Film. Glasbo. Literaturo. Muzeje. Umetnost. Teorijo. Humanistiko. Drugačnost. Skupnost. Ker smo #odprti za kulturo.

#Odprti oder je del kampanje Mi smo #odprti za kulturo, ki poteka v sodelovanju široke palete kulturnih producentov. Združili smo se, ker verjamemo, da je kultura ključen povezovalen element v družbi. In ker ji želimo v njej dati primerno mesto.

Po Sloveniji bodo pod znamko #odprtizakulturo potekale različne prireditve na prostem. V Ljubljani je to #odprtioder na Muzejski ploščadi Metelkova. Nosilci odra so Slovenska kinoteka, Slovensko mladinsko gledališče, Zavod Bunker, Lutkovno gledališče Ljubljana, Gledališče Glej in Zveza kulturnih društev Ljubljana.

Podpora: Mestna občina Ljubljana, Center za kreativnost, Ministrstvo za kulturo

Za več informacij o programu obiščite spletno stran odprti.si ali facebook dogodek #odprtioder.