TC Howard: PLES V TVOJIH ČEVLJIH

Predstavitev delavnice

V angleščini

Ples v tvojih čevljih je »sharing«: neformalna predstavitev štiridnevnega plesnogledališkega eksperimenta z britansko performerko, koreografinjo in mentorico TC Howard. Je rezultat gibalnega raziskovanja idej o družbenem spolu, identiteti in jazu oziroma tega, kar slednje pomeni udeleženkam in udeležencem tega večplastnega procesa invencije, intervencije in improvizacije. Dogodek se bo izoblikoval vpričo občinstva: pričakujte igrivi trk med spontanim in izvežbanim – okno v ustvarjalni proces, ki se je odprlo edinole zato, ker so se soavtorice in soavtorji odločili biti skupaj.

Delo z edinstvenimi ansambli, s skupinami ljudi z vseh vetrov je način, kako segati proti svetu, da bi postali nekaj več od samih sebe. To dejanje, to raztezanje od znotraj navzven: razpre nas kot fizična bitja ter podžge in izzove naše empatijo, razumevanje in zaupanje.

– TC Howard

Sodelujejo Teja Bitenc, Darja Butina, Alenka Dereani, Josip Drabik Jug, Romana Humar, Alja Lacković, Majda Lekše, Tina Poglajen, Ankica Radivojević, Vesna Veingerl, Vesna Škreblin, Martina Štirn in Manca Trampuš.

Organizacija: Yorkshire Dance in Mesto žensk v okviru evropskega projekta Uprizarjati spol – Ples v tvojih čevljih, ki ga sofinancira program Evropske unije Ustvarjalna Evropa, v sodelovanju z Bunkerjem – Staro mestno elektrarno; podpora: Ustvarjalna Evropa, Ministrstvo za javno upravo, Mestna občina Ljubljana.

Rezerviraj

PLES V TVOJIH ČEVLJIH
Available Vstopnice: 60
Dogodek PLES V TVOJIH ČEVLJIH je žal razprodan. Prosimo, poskusite rezervirati drug datum ali drug dogodek, ali pa nam pišite na: info@bunker.si

Datum

08. 10. 2022

Čas

11:00 - 11:45

Vstopnina

Brezplačno

Lokacija

Stara mestna elektrarna
REZERVIRAJ