Praktična produkcijska delavnica: Zbor pritožb ll. gimnazije Maribor

vodi: Katarina Slukan

Zbor pritožb velja za enega najpopularnejših projektov, saj se mu je uspelo v dveh letih, od kar obstaja, razširiti iz Finske po celem svetu od Aljaske do Avstralije, od Kanade do Koreje! Slovenija se je mreži zborov pridružila letos, najprej z ljubljanskim in pred kratkim z mariborskim ‘Jamrjamrjamrom’, ki sta ga vodila Jure Ivanušič in Marko Vezovišek.

Na delavnici vas bomo izzvali s postavitvijo pravega profesionalnega pritožbenega zbora in tako bomo skupaj zarisali II. gimnazijo Maribor na svetovni pritoževalsko-pevski zemljevid.

Delavnica je namenjena dijakom ll. gimnazije ter vsem nadobudnim producentom in kulturnim menedžerjem. Preizkusili se boste v načrtovanju, odločanju, organiziranju, privabljanju sodelujočih, publike in medijev!

Produkcijska skupina Zbora pritožb II. gimnazije Maribor se bo prvič sestala 17. novembra 2008 ob 14.00 v avli ll. gimnazije, ko se boste seznanili z vsemi razsežnostmi projekta. Potem pa se začne akcija!

Javna predstavitev Zbora pritožb II. gimnazije Maribor bo v četrtek, 27. novembra 2008, in sicer ob 10.15 pred ll. gimnazijo Maribor, ob 13.00 pred l. gimnazijo Maribor in ob 13.30 na Grajskem trgu v Mariboru.

Delavnico bo vodila Katarina Slukan, dolgoletna sodelavka zavoda Bunker, ki je v produkciji projekta Zbor pritožb že večkrat tudi sama sodelovala in je zagotovo ena najbolje podkovanih mentoric v vodenju participatornih projektov.

Delavnica je brezplačna, prijave in informacije: bunker@siol.net, 041 885 380.

Datum

27. 11. 2008
Expired!

Čas

10:15
Kategorija