POLETNA PLESNA ŠOLA – Summer Dance School 2022

Ljubljana, 27. junij – 2. julij 2022

Poletna plesna šola v prvem tednu počitnic ponuja številne plesne klase in delavnice, ki jih vodijo domači in tuji plesni strokovnjaki. Tudi letos jo gostimo v Stari elektrarni.
Program poletne plesne šole je zasnovan tako, da se vanjo lahko vključijo popolni začetniki kot tudi plesalci z bogatim predznanjem. Nabor plesnih vsebin za vse starostne skupine je izjemno raznolik. Plesalci se tako lahko seznanijo z osnovami izbrane zvrsti ali nadgradijo svoje znanje.
Na njej bodo kot mentorji sodelovali številni priznani plesni strokovnjaki iz Slovenije in tujine: Mickael Marso Riviere, Alicia Ocadiz, Stian Danielsen, Ida Hellsten, Joan van der Mast, Marija Slavec, Jun Wook Lee in drugi.
Baletni program je pripravljen v sodelovanju z Višjo baletno šolo, ki deluje v okviru Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana.
Program kontaktne improvizacije pa že tretje leto zapored poteka v sodelovanju z Društvom Moave v okviru projekta Dance in the City.
S takšnim izobraževalnim formatom ponujamo raznolike plesne vsebine za vse starostne skupine in povezati plesalce in plesna društva v razgibano mednarodno plesno skupnost.

Poletno plesno šolo organizira JSKD – Javni sklad za kulturne dejavnosti.
Več informacij na tej povezavi.

Datum

02. 07. 2022
Expired!

Lokacija

Stara mestna elektrarna
Kategorija