Koncertni cikel GLASBARIUM – ODPADE!

ZARADI ZAOSTRITVE UKREPOV PROTI ŠIRITVI COVID-19 JE KONCERT ODPOVEDAN

dvojni koncert

Vasko Atanasovski, slovenski skladatelj in glasbenik je letos pripravil cikel koncertov Glasbarium, v okviru katerega v Stari elektrarni gostimo pravo poslastico – dvojni koncertni večer, kjer bosta nastopila duo Marko Črnčec & Nino Mureškič ter Alberto Sergi s svojo skupino Arakne iz Italije.

Marko Črnčec & Nino Mureškič duo: Virtuozne tipke in vroča koža
Marko Črnčec, eden najbolj priznanih sodobnih slovenskih glasbenikov, ki trenutno živi in deluje v New Yorku, ter Nino Mureškič, legendarni slovenski tolkalist, ki uporablja tudi znanja afriške bobnarske umetnosti in indijsko ritmično teorijo, sta združila moči v novem projektu, kjer bosta predstavila avtorski material, ustvarjen posebej za to priložnost. Obeta se mešanica ritmov s sofisticirano orkestracijo.

Alberto Sergi & Arakne trio: Hrepenenja in strasti južne Italije
Alberto Sergi je italijanski glasbenik, strasten interpret tradicionalno priljubljenega repertoarja Salenta in južne Italije. Skupina Arakne, v kateri delujeta tudi Aleksander Ipavec in Zoran Majstorović, glasbo južne Italije nosi onstran njenih geografskih in kulturnih meja ter jih prepleta s svežimi, bogatimi zvočnimi barvami in odtenki glasbenih slogov. Z ritmi in melodijami serenad, pizziche, tammurriate, tarantele in stornella, želijo na preprost način izraziti enega najbolj starodavnih arhetipov – ljubezen

Od zdaj naprej, lahko vstopnice KUPITE PREKO SPLETA!

Vstopnice na www.olaii.com in vseh prodajnih mestih Trafika 3DVA ter OMV.

Datum

25. 10. 2020
Expired!

Čas

19:00

Vstopnina

12 €

Spletni nakup kart

Nakup vstopnic

Lokacija

Stara mestna elektrarna
Kategorija