Contagious

Andrea Neumann – skladateljica, notranjost klavirja, mešalka

Sabine Ercklentz – skladateljica, trobenta, elektronika

Mieko Suzuki – gramofoni, elektronika

—–

Trio Contagious je bil ustanovljen poleti leta 2018 in ustvarja stalno napetost med klubsko naravnano, plesno in eksperimentalno glasbo. Mieko Suzuki na gramofonih je že vrsto let dejavna na berlinski klubski sceni in med drugim gosti skupni multidisciplinarni glasbeni dogodek KOOKOO v klubu OHM Berlin. Ercklentz in Neumann sta inovativna glasova na eksperimentalni glasbeni sceni v Berlinu.

Skupaj, preko vzajemne okužbe glasbenice raziskujejo in odkrivajo nove estetske prostore. Poglabljajo se v glasbene sfere druga druge, si jih prisvajajo in menjujejo vloge: v krhkih zvočnih teksturah pulzi postanejo slišni. Gruvi ritmi implodirajo v hrupne fragmente, ki se kot potok pretočijo v trance. Avtonomni zvok postane plesen – ritem postane prosojen.

Vstopnice: 10 / 7 €
V okviru programa Musica Femina
#HerSound // štirje zvočni dogodki: 15 €

Za rezervacijo festivalske karte (15 €) pišite na: info@bunker.si

Fotografija: Sylvia Steinhäuser

Ob 22.30 sledi #HerStory, žur Mesta žensk. Glasbo vrtita sodelavki Radia Študent, Nina Hlebec in RUŽA.

Organizacija: Mesto žensk; v sodelovanju z: Heroines of Sound (Berlin), Bunker – Stara mestna elektrarna, Radio Študent; Ministrstvo za kulturo, Mestna občina Ljubljana; v okviru evropskega projekta sodelovanja Musica Femina International; podpora: Ministrstvo za kulturo, Mestna občina Ljubljana, Program Ustvarjalna Evropa.

Datum

04. 10. 2019
Expired!

Čas

21:00

Vstopnina

10 € / 7 €

Lokacija

Stara mestna elektrarna
Kategorija