reshape

RESHAPE je raziskovalni in razvojni projekt, ki združuje umetniške organizacije iz Evrope in Južnega Mediterana v skupnem ustvarjanju inovativnih organizacijskih modelov ter razmišljajo o konkretnih odgovorih na največje izzive produkcije, distribucije in predstavljanja sodobnih umetnostnih praks.

Partnerji projekta RESHAPE si želimo zamisliti alternativo obstoječemu evropskemu umetnostnemu ekosistemu skozi ponoven razmislek o njegovih instrumentih in modelih sodelovanja, ki jih želimo uskladiti z umetniškimi in socialnimi inovacijami ter načeli pravičnosti, solidarnosti, geografskega ravnovesja in trajnosti. Projekt RESHAPE bo razvijal in preskusil eksperimentalno metodo “od spodaj navzgor”, da bi zgradil nove instrumente, ki ustrezajo razvoju umetnostnega sektorja in družbe. S povečanjem znanja, kompetenc in odzivnosti posredniških organizacij na razvoj sodobnih umetnostnih praks želi RESHAPE vplivati ​​na javne politike in sooblikovati prihodnje politične instrumente.

JAVNI POZIV :

V okviru projekta RESHAPE iščemo umetnike in kulturne delavce, ki so poskusili in uspeli razviti alternativne modele sodelovanja ali pa so na inovativne načine vključili občinstvo.

Poznate koga takšnega? Razširite besedo! Ste eden izmed njih? Prijavite se!

Rok: 31. januar 2019.

#Reshape

Zapri meni