Program aktualno

5K HD

1. 2. 2018 21:15

Avstrija

Avstrijsko superskupino sestavljajo pevka zasedbe Schmieds Puls, Mira Lu Kovacs, in jazz bend Kompost 3, pri katerem bobna tudi reper/bobnar Koenig. Mira, ki s svojo matično zasedbo ustvarja temačen pop, velja za enega najbolj ekspresivnih glasov Avstrije. Resnično sveža in barvita ekipa tako združuje elemente jazza, dubstepa, breakbeata in seveda popa. Rezultat je cinematično potovanje, v katerem se bend ne boji sunkovitih ovinkov in nepredvidljivih vzponov. Septembra je za založbo Seayou izšel njihov prvenec “And To In A”.

 

Vstopnice: www.ment.si/sl/vstopnice

ZALA KRALJ

1. 2. 2018 20:15

Slovenija

“Ko zapoje Zala Kralj, se čas ustavi.” Mariborinfo

Kdor je na Valu 202 ujel skladbo “Valovi”, je nedvomno zastrigel z ušesi, pa naj je šlo za tisto verzijo s producentom Gašperjem, ali pa za najbolj čisto in krhko – živo akustično različico. Potem ko je slišal prvo, je mlado talentirano kantavtorico v studio namreč povabil Andrej Karoli in nam jo predstavil še v živo. Zala je po končani glasbeni šoli, kjer je igrala violino, večje veselje našla v igranju kitare in petju. To je vodilo do prvega izziva, priredb, ki zadnje leto polnijo njen YouTube kanal, in nato do še večjega izziva – avtorskih skladb. Na Zaline izzive!

Vstopnice: www.ment.si/sl/vstopnice

FESTIVAL MENT

1. 2. 2018 20:15 2. 2. 2018 20:15

MENT Ljubljana je tridnevni (31. 1. – 2. 2. 2018) predstavitveni festival svežih glasbenih  izvajalcev iz vse Evrope in širše. V treh dneh na različnih prizoriščih nastopi 60 izvajalcev. Eno izmed festivalskih prizorišč je tudi Stara mestna elektrarna. Več …