DELAVNICE IN OKROGLE MIZE

Delavnica potiska majic
Delavnica potiska majic z modno oblikovalko Arijano Gadžijev.

DJ delavnica
DJ delavnica, na kateri so se udeleženci učili osnovnih tehnik didžejanja in naučeno predstavili na zaključni zabavi festivala Mladi levi.

Delavnica Od Moderne galerije do Metelkove
Delavnica »Od Moderne galerije do Metelkove«, ki sta jo vodili mag. Adela Železnik, kustosinja v Moderni galeriji in akademska kiparka mag. Martina Bastarda, je ponudila refleksijo o prihodnji podobi lokalne četrti in o prispevku kulture pri socialnih in kulturnih inovacijah.

Kuharske delavnice
Na kuharskih delavnicah namenjenih medgeneracijski izmenjavi kuharskih veščin so sodelovali upokojenci iz Dnevnega centra aktivnosti, vodili pa sto jih Primož Dolničar, Gorazd Potočnik in Iztok Krajnc.

Delavnica z dr. Francom Bianchinijem
Delavnica o teritorialni diagnozi z dr. Francom Bianchinijem, direktorjem Cultural Planning Research Unit (De Montfort University).

Dan soseda: delavnica
Na Dan soseda so lokalni prebivalci in organizacije iz okolice s pomočjo arhitekte Maše Cvetko za učence lokalne Osnovne šole Tone Čufar pripravili delavnico na temo njihovega pogleda na mesto in okolico.

Okrogla miza o vzpostavitvi umetniške četrti Tabor
Udeleženci okrogle mize so se pogovarjali o vzpostavitvi umetniške četrti Tabor. Ta projekt izhaja iz sodelovanja med Bunkerjem (v okviru projekta Sostenuto) in lokalnimi partnerji (Slovenski etnografski muzej, Socialni center Rog, Metelkova mesto, Moderna galerija, Kinodvor, Pionirski dom IPOP idr.), temelji pa na nedenarni izmenjavi.

Okrogla miza s Simono Levi
Okrogla miza z multidisciplinarno umetnico in strokovnjakinjo na področju avtorskih pravic Simono Levi.