Izpostavljamo

 

 

Abonma Transferzala

PLES DOTIKA-dvodnevna delavnica

Področje:
1. 11. 2017
16:30 - 19:30
2. 11. 2017
16:30 - 19:30

1. in 2. november od 16.30 do 19.30

Ples Dotika, dvodnevna delavnica.

– “džemanje” in refleksija –

Nadaljujemo s ciklom delavnic na temo senzibilnosti in komunikacije skozi dotik. Na delavnici bomo opazovali tisto, kar je skupno vsem plesom s partnerjem, pa je pogosto prekrito s koraki ali stilom plesa.

Četrta delavnica Ples Dotika bo zmes plesa in refleksije; kjer pa se ples s pogovorom ne konča, ampak se po njem nadaljuje.
Na zadnjih treh delavnicah Ples Dotika smo predelali veliko tem, principov, pristopov. Po končani septemberski delavnici je prišla do izraza jasna potreba – po plesu.
Plesu, kot času, ko lahko naučeno apliciramo, da se integrira in usede. Plesu, kot prostoru za aplikacijo vsega povedanega, naučenega in doživetega.
V bistvu bomo “jamali” skozi delavnico. S tem, da se bomo tokrat med plesom ustavljali in s pogovorom v skupini reflektirali: kaj opažamo, pri sebi, pri drugih? Na čem delamo? Kaj bi si želeli, da bilo drugače? Po pogovoru bomo vsakič nadaljevali s plesom.
Težili bomo k temu, da bo pogovora vse skupaj manj kot četrtino časa.

 

Delavnica je primerna za vse ravni predznanja. Na tokratni delavnici se bomo posvetili pristopu k tveganju, vašim lastnim fizičnim mejam in podzavestnemu gibu.
Dobrodošli ste vsi: tako povratniki kot tisti, ki boste prišli prvič.

Vodi koreograf in plesalec Jurij Konjar.

Več informacij: www.facebook.com/jurij.konjar?fref=ts